Helsingin Perussuomalaiset iloitsevat hallituksen päätöksestä perua ARA –asukkaiden tulorajojen tarkastukset

LEHDISTÖTIEDOTE -16.1.2018
Julkaisuvapaa heti

 

Helsingin Perussuomalaiset iloitsevat hallituksen päätöksestä

Helsingin Perussuomalaiset iloitsevat hallituksen päätöksestä perua ARA –asukkaiden tulorajojen tarkastuksista ja pääkaupunkiseutua koskevista tulorajoista. Ministeri Tiilikainen kertoi hallituksen yhteisestä päätöksestä tiistaina ARA päivien yhteydessä. Kiitos ministeri Kimmo Tiilikaiselle ryhdikkäästä ja hyvästä päätöksestä.

Tämä on vuokralaisille iloinen uutinen, toteaa Hekan (Helsingin kaupungin asunnot Oy) asukasaktiivi ja Helsingin Perussuomalaisten toiminnanjohtaja Anne Vuori. ” Ei ole mitään pahempaa, kuin se, että vuokralaisella on pelko oman kodin menettämisestä”. Ministeri Tiilikainen on käynyt monissa tilaisuuksissa puhumassa vuokralaisille ja kuullut heidän huoliaan. ”Olen mahdollisuuksien mukaan käyttänyt puheenvuoroja ja muistuttanut ministeriä asukkaiden hädästä, tulorajojen ja tarkastusten epäoikeudenmukaisuudesta sekä kustannuksia lisäävänä elementtinä” Vuori jatkaa.

Helsingin Perussuomalaisten piirin puheenjohtaja Markku Saarikangas haluaa muistuttaa, että esim. Heka toimii omakustanneperiaatteella, eikä nauti ”tukimiljoonista”. Asukas maksaa lainat, korot ja muut asumisen kustannukset vuokrissaan. ”Itseasiassa vuokralaiset maksavat Helsingin kaupungin lainasta kovempaa korkoa, kuin mitä pankista saisi, tukien näin kaupungin taloutta”, toteaa Saarikangas.

 

Lisätiedot

Anne Vuori
toiminnanjohtaja
Perussuomalainen Helsinki ry – Helsingin piiri
vuoret@nulloutlook.com

 

Markku Saarikangas
puheenjohtaja
Perussuomalainen Helsinki ry- Helsingin piiri
markku.saarikangas@nullgmail.com

Puh: 0400-361 018

Kirjoitettu 16.1.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa