Varavaltuutettu Mari Rantanen siirtyi perussuomalaisiin

Mari Rantanen“Sanojen ja tekojen kohdattava politiikassa”  – Mari Rantanen.

Aikaisemmin sosiaalidemokraattien valtuustoryhmään kuulunut ja kiinteistölautakunnan jäsenenä toiminut Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu Mari Rantanen on siirtynyt perussuomalaisten jäseneksi ja hyväksyttiin yksimielisesti perussuomalaisten Helsingin valtuustoryhmän jäseneksi keskiviikkona 10.9.2014 järjestetyssä ryhmäkokouksessa.

Rantanen, 38, valittiin 674 äänellä varavaltuutetuksi Helsingin kaupunginvaltuustoon vuoden 2012 kunnallisvaaleissa. Hän on aikaisemmin toiminut Hollolan kunnanvaltuustossa ja ollut eduskuntavaaliehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä.

Siviiliammatiltaan Rantanen on ensihoitaja Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Hän on sairaanhoitajan, ensihoitajan ja ensihoidon lähihoitajan tutkintojen lisäksi suorittanut poliisin perustutkinnon. Rantanen toimii myöskin omaishoitajana.

Rantanen on erityisen kiinnostunut sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kaupunkilaisten turvallisuuteen liittyvistä asioista. Rantanen ei enää kokenut Sdp:tä poliittiseksi kodikseen ja on helpottunut ja tyytyväinen pitkää pohdintaa vaatineeseen ratkaisuunsa. Rantanen toivoo, että siirtymisensä jälkeen politiikan teko ottaa paremmin huomioon ihmisten arjen näkökulmaa ja huomioi vahvemmin sen, että sanat ja teot kohtaavat.

Perussuomalaisten Helsingin valtuustoryhmä toivottaa Mari Rantasen tervetulleeksi joukkoonsa ja tekemään yhdessä parempaa Helsinkiä!

Lisätietoja:
Harri Lindell
puheenjohtaja
Perussuomalaisten Helsingin valtuustoryhmä
040-7499362
harri.lindell@nullhyvanolonmediat.fi

Mari Rantanen
varavaltuutettu
Perussuomalaisten Helsingin valtuustoryhmä
040-5715371
marirantanen@nullelisanet.fi

Kirjoitettu 15.9.2014

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa