Eristetäänkö lapset neljän seinän sisälle?

Viedäänkö lapset pois näkyvistä, estetäänkö juoksuaskeleet ja haparoivat fillarointiopettelut. Perussuomalaiset vaativat, että lasten on saatava leikkiä pihoilla ja toteuttaa luontaista liikkumisen tarvetta ja kokea yhdessäolon riemua.

 

Metro-lehdessä numero 102 (julki 2.6.2016) oli kaksi juttua, joka kirvoittivat meidät kommentoimaan niissä käsiteltyjä asioita välittömästi.
Toisessa jutussa kerrottiin miten taloyhtiössä ensin kiellettiin lasten leikit kello 18 jälkeen illalla ja nyt leikit on kielletty kokonaan.

Toinen uutinen paljasti sen, kuinka Heka Oy:n monessa taloyhtiössä grillaus pihalla on kielletty.

Helsingin Perussuomalaiset vastustavat turhaa ja typerää holhousta, byrokratiaa ja säätelyä. Kaikki kiellot voidaan aina jollakin syyllä perustella, mutta onko kaikilla syillä mitään realistista perustetta.

Lasten pihalla leikkimiskielto on pöyristyttävä. Elämisestä ja olemisesta tulee aina jonkin verran ääntä ja myös (grillauksesta) tuoksuja, ihan samoin kuin pakokaasuja liikenteestä. Ne kuuluvat elämään.

Haluamme Helsingistä eloisan, vilkkaan ja yhteisöllisen kaupungin, jossa on tilaa olla, elää ja hengittää. Emme halua, että niin sanotut ammattivalittajat löytävät tuekseen aina jonkun pykälän, johon he voivat vedota.

Helsingin valtuustohan näitä normeja tehtailee, joten katsokaa, keitä siellä istuu.

 

Perussuomalainen Helsinki ry

 

Markku Saarikangas

Puheenjohtaja

Puh: 0400-361 018

 

Erkki Saarinen

Osaamisvastaava, hallituksenjäsen

 

www.helsinki.perussuomalaiset.fi

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa