Perussuomalainen Helsinki ry: Ei Putinin nuoleskelijoita Helsinkiin, ei Putinin nuoleskelijoita mihinkään!

Perussuomalainen Helsinki ry on huolissaan ulostuloista, joiden mukaan Ukraina olisi itse aiheuttanut Venäjän sotatoimet omassa maassaan. Sosiaalinen media on mahdollistanut disinformaation levittämisen ja siksi onkin tärkeää, että jokainen kansallismielinen tukee ja puolustaa Ukrainaa sodan keskellä eikä levitä Putinin valheellisia väitteitä.

”Jos hyväksyt Venäjän sotatoimet Ukrainassa, et ole aidosti kansallismielinen. Perussuomalaiset – ja minä perussuomalaisena – olemme kansallismielisiä ja tähän sisältyy se ajatus, että puolustamme Suomen ja suomalaisten itsenäisyyttä, omaa päätäntävaltaa asioista oikeutta omaan valtioon, kieleen ja kulttuuriin. Ja niin puolustamme myös muiden itsenäisten valtioiden ja niiden kansojen oikeutta samaan” toteaa Perussuomalainen Helsinki ry puheenjohtaja Laura Jokela.

Helsingin kaupungin pitää tehdä oma osansa kriisin keskellä ja aloittaa siitä, että ystävyyskaupunkispimukset Moskovan ja Pietarin kanssa katkaistaan välittömästi. Lisäksi kaupunki voisi aktiivisesti tiedottaa asukkaitaan tavoista, joilla auttaa ukrainalaisia – joko erilaisilla tarvikekeräyksillä tai lahjoituskohteilla.

”Helsingin tulee ilmaista tukensa Ukrainalle niin näkyvästi, ettei asia jää edes venäläisille epäselväksi. Tästä syystä kannatan Tehtaankadun nimeämistä uudelleen Ullankadun ja Neitsytpolun väliseltä osuudelta Volodymyr Zelenskyin kaduksi. Tällä kunnioitamme vankkumatonta kansansa ja maansa vapauden puolustajaa, joka ei taipunut äärimmäisen kovan painostuksen edessä, vaan kannusti jokaisen ukrainalaisen puolustamaan maansa itsenäisyyttä ase kädessä”, ehdottaa Helsingin kaupunginvaltuutettu, Perussuomalainen Helsinki ry hallituksen jäsen Nuutti Hyttinen.

Lisätietoja

Laura Jokela
Puheenjohtaja / Perussuomalainen Helsinki ry
pj@nullperushelsinki.fi
0400 490 211

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa