Haemme vaalipäällikköä kuntavaaleihin 2025

Haemme nyt Perussuomalainen Helsinki ry:lle vaalipäällikköä johtamaan kuntavaalikampanjaamme vuoden 2025 vaaleihin. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa Helsingin tulevaisuuteen ja olla mukana rakentamassa voittoisaa kampanjaa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta poliittisista kampanjoista, syvällistä tuntemusta Helsingin poliittisesta kentästä ja loistavia organisointikykyjä. Sinulla tulisi olla kyky johtaa ja innostaa tiimiä sekä kehittää tehokkaita strategioita äänestäjien tavoittamiseksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja sitoutuneessa tiimissä, jossa pääset vaikuttamaan aidosti paikallisen politiikan suuntaan. Odotamme sinun olevan valmis ottamaan haasteen vastaan ja johtamaan meidät voittoon vuoden 2025 kuntavaaleissa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja.helsinki@nullperussuomalaiset.fi Liitä mukaan myös lyhyt kuvaus siitä, miten aiot johtaa kampanjaa kohti menestystä.

Maksamme laskutusta vastaan korvausta vaalipäällikölle 1000€/kk + ALV. Lisäksi maksamme vaalipäällikön toimeen liittyvät matka- ja kulukorvaukset verottajan asettamien korvausten mukaisesti.

Hakuaika päättyy 15.6.2024. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

 

Kirjoitettu 20.5.2024

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa