Helsingin Perussuomalaiset auttamaan Alku ry:tä ja asunnottomia.

Perussuomalainen Helsinki ry ja asunnottomille asumispalveluja tarjoava Asuntotuki Alku ry aloittivat syyskuussa 2016 yhteistyön, jonka tarkoituksena on tukea vailla vakinaista asuntoa olevien miesten ja pariskuntien soluasumista Asuntotuki Alku ry:n kolmessa toimipisteessä Pohjois-Helsingin alueella.

”Helsingissä tarvitaan kiireellisesti majoitustiloja ja tukipalveluita asunnottomille. Ihmisen paikka ei ole kadulla”, toteaa Perussuomalainen Helsinki ry:n puheenjohtaja Markku Saarikangas.

Perussuomalainen Helsinki ry:n toiminnanjohtaja Anne Vuori on jo aloittanut tapahtumien suunnittelun Alku ry:n tukemiseksi.

”Suunnitelmissa on tukikonsertteja, huonekalu-, liinavaate- ja käyttövaatekeräyksiä sekä tukipalvelujen tuomista asukkaiden luo. Vain taivas on rajana.”

Asuntotuki Alku ry:n toimijat Satu Hopeavirta ja Jouko Lindvall ovat kiitollisia saamastaan tuesta. ”Ensimmäinen yhteinen tapahtuma on 17.10.2016 asunnottomien yönä, jolloin olemme Perussuomalaisten teltalla kertomassa majoitusvaihtoehdoista ja tukipalveluistamme”, Jouko ”Jokke” Lindvall kertoo.

Lisätietoja:
Perussuomalainen Helsinki ry
Markku Saarikangas
puheenjohtaja
p. 0400 361 018

Anne Vuori
toiminnanjohtaja
p. 044 980 4078

Asuntotuki Alku ry
Satu Hopeavirta
Jouko Lindvall
p. 041 510 7511

Kirjoitettu 2.10.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa