Helsingin perussuomalaiset uudistui

Tuore yhdistys kantaa nimeä Perussuomalainen Helsinki ry. Jäsenet valitsivat yhdistykselle myös uudistuneen hallituksen.

Viime viikonvaihteessa pidetty kaksipäiväinen kokous keräsi koolle suuren joukon perussuomalaisia päättämään uuden yhdistyksen toiminnasta, taloudesta ja hallituksesta. Perussuomalainen Helsinki ry korvaa entisen ja nyt lopetetun toiminnan piiriyhdistyksenä. Tarkoitus on vahvistuttaa yhdistyksen toimialueeksi koko Helsinki ja sen asemaksi muodostuu virallinen puolueen piiri.

Perustamiskokouksessa hyväksyttiin yksityiskohtainen toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Toiminnan tarkoituksena on muun muassa vahvistaa perussuomalaista politiikkaa ja sen valmistelua Helsingissä.

  • Panostamme voimakkaasti jäsenistön aktivoimiseen, yhteistyöhön valtuustoryhmämme kanssa sekä näkyvän ja kuuluvan kunnallispolitiikan tekoon Helsingissä, sanoo yhdistyksen tuore puheenjohtaja Markku Saarikangas.

Suuri haaste on myös vuoden 2017 kuntavaalit.

  • Tulevat kunnallisvaalit huhtikuussa 2017 ovat toimintamme keskiössä. Satsaamme vaaleihin voimakkaasti ja tavoitteenamme on tuplata valtuutettujen lukumäärä nykyisestä seitsemästä 15:een. Politiikan tekoon valmistelemme poliittiset ohjelmamme yhteensä seitsemälle eri osa-alueelle. Tarjoamme helsinkiläisille selkeitä poliittisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja verrattuna nykyiseen Helsingissä harjoitettavaan politiikkaan, Saarikangas selkiyttää.

Hallituksen jäsenet

Jatkossa käytännössä piirinä työskentelevä Perussuomalainen Helsinki ry perustuu suoraan henkilöjäsenyyteen. Uudessa, jäsenistön äänestyksellä valitussa hallituksessa työskentelevät puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtajaa, piirisihteeri sekä neljä muuta jäsentä, joilla kullakin on oma nimetty tehtäväalueensa.

Hallituksen jäsenet ovat puheenjohtaja Markku Saarikangas, 1. varapuheenjohtaja Mari Rantanen, varalla Krista Bister, 2. varapuheenjohtaja Nuutti Hyttinen, varalla Anne Vuori ja 3. puheenjohtaja Teemu Suominen, varalla Juhani Strandén.

Piirisihteerinä toimii Marko Ekqvist, varalla Tuula Salo, toiminnanjohtaja Roger Kulmala, varalla Markku Salomaa, vaaliasiamies- ja luottamushenkilövastaava Pekka Tiusanen, varalla Noora Åman, osaamisvastaava Erkki Saarinen, varalla Oskar Viding ja resurssivastaava Marja Nyman, varalla Jari Roine.

Lisätietoja:
Markku Saarikangas
markku.saarikangas@nullgmail.com
0400-361 018

Kirjoitettu 26.1.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa