Helsingin Perussuomalaisten pormestariehdokkaan vaali on ratkennut

Kansanvallan ja kaupunkilaisten arvostuksen osoittamisena Helsingin Perussuomalaiset päättivät, että me tulemme Kuntavaaleihin 2017 avoimin kortein. Ilmoittamalla avoimesti äänestäjille, kuka on ehdokkaamme kaupunkimme johtoon. Toivomme muiden puolueiden seuraavan esimerkkiämme ja asettavan avoimesti ennakkoon omat ehdokkaansa pormestariksi / apulaispormestariksi.

Lopetetaan yhdessä kabinettipeli ja suhmurointi. Kaupunkilaisilla on oikeus tietää ennakkoon, keitä Helsingin johtajiksi kaavaillaan.

Mika Raatikainen

Vaalimme voittajaksi tuli kansanedustaja, valtuustoryhmön puheenjohtaja Mika Raatikainen. Hän sai annetuista äänistä noin 60 %. Toiseksi äänestyksessä tuli varakansanedustaja ja varavaltuutettu Mari Rantanen.

Mika Raatikainen edustaa helsinkiläisyyttä kaikin tavoin. Hän on paljasjalkainen helsinkiläinen, asuu Kontulassa. Hän on toiminut poliisina vuosikymmeniä sekä yli 12 vuotta kansainvälisissä tehtävissä Rauhanturvajoukoissa, sekä muissa YK:n alaisissa poliisioperaatioissa. Toisen kauden kansanedustaja sekä valtuustoryhmämme puheenjohtajana hän on myös hyvin perehtynyt kaupungin hallintoon.

“Hänen kokonaisvaltainen kokemuksensa sekä ihmisläheinen luonteensa tekevät hänestä erinomaisen vaihtoehdon Helsingin pormestariksi. Mikaan voit luottaa kaikissa tilanteissa”, toteaa Perussuomalainen Helsinki ry:n puheenjohtaja Markku Saarikangas.

Lisätietoja:
Markku Saarikangas p. 0400-361 018
Mika Raatikainen p. 050-512 1372

Kirjoitettu 24.8.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa